Gereedschap Appingedam

Opzoek naar gereedschappen in Appingedam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Steen en Zandhandel Noord uit Siddeburen vlak bij Appingedam heeft voor u een groot assortiment aan diverse gereedschappen zowel voor de vakman als voor de huis-tuin-en-keuken klusser. Onze gereedschappen zijn ook nog eens snel leverbaar. Voor alle gereedschappen wat u nodig zou kunnen zijn in huis of in de tuin kunt u terecht bij Steen en Zandhandel Noord. Een ruim assortiment aan diverse soorten gereedschappen en diverse merken!
Gereedschap kopen in Appingedam? 

Ben je op zoek naar een betaalbare leverancier voor al uw Gereedschappen in de regio Appingedam? Dan ben je bij Steen en Zandhandel Noord.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf bestaat al sinds 2016 en heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmaterialen, van AfreillattenGoedkope Zeisen, Snoeigereedschap tot Grondboren en Hand en Balkongereedschappen. Steen en Zandhandel Noord heeft een uitgebreid assortiment aan diverse merken, voor ieder wat wils. 

 

Waarom gereedschap kopen bij Steen en Zandhandel Noord?

Steen en Zandhandel is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf waar u zowel voor het bestellen van uw droomtuin, tot het laten aanleggen van uw droomtuin terecht kunt. Steen en Zandhandel Noord is de grootleverancier voor al uw tuinbenodigdheden zoals alle soorten gereedschappen in de regio.

Door de verschillende diensten zijn wij breed inzetbaar in de regio Noord-Nederland, maar wij voeren ook opdrachten uit buiten dit gebied.

 

Wilt u liever langskomen om de materialen te bekijken? Dat kan in onze showtuin aan de Eideweg 36 in Siddeburen. 

 

Waarom Steen en Zandhandel in Siddeburen (Groningen)?

 

  • Uitstekende kwaliteit
  • Servicegericht
  • Persoonlijk contact
  • Klantvriendelijkheid
  • Maatwerk