Levertijd en leverplek

Bij bijna alle producten in de webshop staat de levertijd. Na ontvangst van de betaling zullen alle door u bestelde artikelen (indien deze op voorraad zijn bij de leverancier) met maximaal 5 werkdagen bij u voor de deur of zo dichtbij als mogelijk is worden afgeleverd. Uw bestelling wordt gelost naast de vrachtauto op een goed berijdbare weg. Waar gelost wordt is altijd ter beoordeling aan de chauffeur. 

*Vanwege de uitzonderlijke situatie kan het zijn dat de levertijd langer is dan gebruikelijk. Zoals onze website aangeeft tijdens het bestelproces is het momenteel erg druk vanwege de situatie in Nederland, de levertijden lopen hierdoor uit. Normaal is onze levertijd maximaal 5 werkdagen en deze loopt momenteel op, ook raken producten op bij de fabrikant maar alles wat op is wordt zo snel mogelijk weer geproduceerd.

 

Transport:

Veel producten worden door onze eigen vrachtwagen bij u gebracht. Wij maken graag een passend voorstel om uw producten thuis af te leveren. 

 

Pakketpost:
Voor het versturen van kleinere pakketten maken wij gebruik van de diensten van PostNL. 

 

Producten ophalen in de showtuin

In Siddeburen heeft Steen en Zandhandel Noord een showtuin. U kunt er voor kiezen om de producten op een afgesproken tijdstip op te halen in onze showtuin: Eideweg 36 te Siddeburen. Voor het maken van een afspraak voor het afhalen kunt u contact opnemen via de mail info@steenenzandhandelnoord.nl of telefonisch 06-29504974