Tuin Tegels Appingedam

Opzoek naar tuin tegels in Appingedam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Steen en Zandhandel Noord uit Siddeburen vlak bij Appingedam heeft voor u een groot assortiment dat snel leverbaar is. Wij kunnen het zelfs ook voor u leggen! Steen en Zandhandel Noord heeft onder andere een ruim assortiment aan tegels, klinkers en Keramische tegels. Voor elke tuin passende bestrating bij Steen en Zandhandel Noord. 
Tuin Tegels kopen in Appingedam? 

Ben je op zoek naar een betaalbare leverancier voor Tuintegels in de regio Appingedam? Dan ben je bij Steen en Zandhandel Noord.nl aan het juiste adres. Dit bedrijf bestaat al sinds 2016 en heeft een uitgebreid assortiment aan tuinmaterialen, van Keramische TegelsGoedkope Betontegels, Stapelblokken tot Gebakken KlinkersWaaltjesAbbeystones, Split en Grind, Zand en Tuinaarde. Naast het bestellen van tuinmaterialen, kun je hier ook terecht voor de levering, aanleg en plaatsing. Je hoeft dus geen contact op te nemen met verschillende bedrijven om je tuin een andere uitstraling te geven. Bestel eenvoudig al het benodigde materiaal bij Steen en Zandhandel Noord.nl en laat je tuin aanleggen door onze vakkundige medewerkers!

 

Waarom tuin tegels kopen bij Steen en Zandhandel Noord?

Steen en Zandhandel is een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf waar u zowel voor het bestellen van uw droomtuin, tot het laten aanleggen van uw droomtuin terecht kunt. Steen en Zandhandel Noord is de grootleverancier voor al uw tuinbenodigdheden in de regio.

Door de verschillende diensten zijn wij breed inzetbaar in de regio Noord-Nederland, maar wij voeren ook opdrachten uit buiten dit gebied.

 

Wilt u liever langskomen om de materialen te bekijken? Dat kan in onze showtuin aan de Eideweg 36 in Siddeburen. 

 

Waarom Steen en Zandhandel in Siddeburen (Groningen)?

 

  • Uitstekende kwaliteit
  • Servicegericht
  • Persoonlijk contact
  • Klantvriendelijkheid
  • Maatwerk