Speeltoestellen Veendam

Opzoek naar speeltoestellen in Veendam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Steen en Zandhandel Noord in Siddeburen vlak bij Veendam heeft voor u een groot assortiment dat snel leverbaar is. Wij zorgen er voor dat uw kinderen zorgeloos kunnen spelen in uw tuin. Een tuin is immers ook om te kunnen genieten van het lekker buiten zijn voor uw kinderen. Steen en Zandhandel Noord heeft onder andere een ruim assortiment aan speeltoestellen, zandbakken maar ook speelattributen voor alle leeftijden. 
Speeltoestellen kopen in Veendam? 

Ben je op zoek naar een betaalbare leverancier voor speeltoestellen in de regio Veendam? Dan ben je bij Steen en Zandhandel Noord.nl aan het juiste adres. Steen en Zandhandel Noord bestaat al sinds 2016 en heeft een uitgebreid assortiment aan buitenspelen, van speeltoestellen, goedkope zandbakken, schommels tot speelaccesoiresNaast het bestellen van tuinmaterialen, kun je hier ook terecht voor de levering, aanleg en plaatsing. Je hoeft dus geen contact op te nemen met verschillende bedrijven om je tuin een andere uitstraling te geven. Bestel eenvoudig al het benodigde materiaal bij Steen en Zandhandel Noord.nl en laat je tuin aanleggen door onze vakkundige medewerkers!

 

Waarom speeltoestellen kopen bij Steen en Zandhandel Noord?

Steen en Zandhandel Noord is een jong en dynamisch bedrijf waar u zowel voor het bestellen van uw droomtuin, tot het laten aanleggen van uw droomtuin terecht kunt. Steen en Zandhandel Noord is de grootleverancier voor al uw tuinbenodigdheden in de regio.

Door de verschillende diensten zijn wij breed inzetbaar in de regio Noord-Nederland, maar wij voeren ook opdrachten uit buiten dit gebied.

 

Wilt u liever langskomen om de materialen te bekijken? Dat kan in onze showtuin aan de Eideweg 36 in Siddeburen. 

 

Waarom Steen en Zandhandel in Siddeburen (Groningen)?

 

  • Uitstekende kwaliteit
  • Servicegericht
  • Persoonlijk contact
  • Klantvriendelijkheid
  • Maatwerk